انواع سوشی
معرفی و مقایسه محبوبترین نوعها
سوشی یکی از محبوبترین غذاهای ژاپنی در سراسر جهان است که با ترکیبی از برنج، ماهی و سایر مواد تشکیل دهنده تهیه میشود. در این مقاله، به معرفی و مقایسه محبوبترین نوعهای سوشی میپردازیم. اگر قصد دارید سوشی درست کنید، میتوانید همه مواد مورد نیاز را از فروشگاه مواد غذایی آسیایی محلی تهیه کنید و با لوازم سوشی مناسب، این غذا را در خانه آماده کنید.
1. نیگیری (Nigiri)
(نیگیری) به معنی “فشرده” است و شامل یک تکه برنج سوشی فشرده است که با یک تکه ماهی خام یا غذاهای دریایی دیگر پوشیده شده است. معمولاً نیگیری با مقدار کمی واسابی و سویا سس سرو میشود. این نوع سوشی از محبوبترین انتخابها در سوشی بارها است و طعم و بافت دلپذیری دارد.
2. ماکی (Maki)
(ماکی) نوع دیگری از سوشی است که به صورت رول تهیه میشود. این رولها شامل برنج سوشی، ماهی یا سایر مواد در وسط، و یک لایه جلبک دریایی (نوری) در بیرون هستند. ماکی به چندین قسمت کوچک بریده شده و سرو میشود. یکی از محبوبترین انواع ماکی، رول کالیفرنیا (California Roll) است که شامل خرچنگ، آووکادو و خیار است.
3. ساشیمی (Sashimi)
(ساشیمی) در واقع سوشی نیست، اما اغلب همراه با سوشی سرو میشود. ساشیمی شامل تکههای نازک ماهی خام است که بدون برنج سرو میشود. این نوع غذا برای افرادی که علاقهمند به طعم طبیعی ماهی هستند، مناسب است و معمولاً با واسابی و سس سویا مصرف میشود.
4. تمکی (Temaki)
(تمکی) به معنی “رول دستی” است و شامل یک تکه جلبک دریایی به شکل مخروط است که با برنج سوشی، ماهی، سبزیجات و سایر مواد پر شده است. این نوع سوشی به راحتی در دست نگه داشته میشود و برای مواقعی که نیاز به یک میان وعده سریع دارید، ایدهآل است.
مقایسه محبوبترین نوعهای سوشی
نکات مهم در انتخاب سوشی:
-
اگر تازهکار هستید، با ماکی یا نیگیری شروع کنید.
-
اگر به ماهی خام علاقه ندارید، گزینههای پخته مثل میگو یا اونسین (مارماهی دودی) رو انتخاب کنید.
-
حتماً سوشی رو از رستورانهای معتبر تهیه کنید تا از تازگی مواد مطمئن بشید.