اگ نودل نوعی نودل است که از ترکیب آرد گندم و تخممرغ تهیه میشود. این نودلها معمولاً با رنگ زرد خاصی شناخته میشوند و طعمی غنی و بافتی نرم دارند. اگ نودل در بسیاری از غذاهای آسیایی، به ویژه در غذاهای چینی و ویتنامی، مورد استفاده قرار میگیرد و میتواند به صورت سرخکرده، در سوپ یا به عنوان همراه با سسها سرو شود. این نودلها به دلیل داشتن تخممرغ، غنی از پروتئین هستند و میتوانند به عنوان یک وعده غذایی کامل و مغذی به کار روند
نودل با گندم سیاه
218.000 تومان
نودل کره ای اتوکی 500 گرمی (گرد و نازک)
198.000 تومان
اگ نودل 400 گرم
اگ نودل نوعی نودل است که از ترکیب آرد گندم و تخممرغ تهیه میشود. این نودلها معمولاً با رنگ زرد خاصی شناخته میشوند و طعمی غنی و بافتی نرم دارند.
145.000 تومان
20
نفر در حال مشاهده محصول هستند