برنج سوشی ژاپنی یک نوع برنج کوتاهدانه و چسبناک است که به طور خاص برای تهیه سوشی مورد استفاده قرار میگیرد. این برنج دارای دانههای کوتاه و گرد است که پس از پختن، حالت چسبناکی به خود میگیرند. این ویژگی باعث میشود که برنج به خوبی به مواد دیگر مانند ماهی، سبزیجات و جلبک نوری بچسبد و سوشیهای خوشمزه و خوشفرمی ایجاد کند. برنج سوشی معمولاً با سرکه برنج، شکر و نمک مخلوط میشود تا طعم خاص و ملایمی به دست آورد.
برنج سوشی ژاپنی ۱ کیلوگرم
برنج سوشی ژاپنی نوع خاصی از برنج است که به دلیل دانههای گرد و چسبندهاش برای تهیه سوشی و دیگر غذاهای ژاپنی ایدهآل است. این برنج معمولاً از انواع خاصی از برنج سفید تهیه میشود که پس از پخت، با سرکه برنج، شکر و نمک مخلوط میشود تا طعمی خوشمزه و متعادل به دست آید.
350.000 تومان
16
نفر در حال مشاهده محصول هستند