رب فلفل یک چاشنی غلیظ و خوشمزه است که از فلفلهای تازه تهیه میشود. این محصول معمولاً شامل فلفل قرمز یا فلفل دلمهای است که پس از پخت و آسیاب شدن به صورت رب در میآید.
رب فلفل به عنوان یک افزودنی در تهیه انواع غذاها، از جمله خورشتها، سسها و غذاهای کبابی استفاده میشود و میتواند طعم و عطر خاصی به غذاها ببخشد. همچنین این چاشنی میتواند به عنوان پایهای برای تهیه سسهای مختلف مورد استفاده قرار گیرد. رب فلفل معمولاً تند و شیرین است و بستگی به نوع فلفل مورد استفاده، میزان تندی آن متفاوت خواهد بود.