سس میسو یک نوع سس ژاپنی است که از تخمیر سویا، برنج یا جو تهیه میشود و به دلیل طعم غنیاش در آشپزی ژاپنی و سایر فرهنگهای آسیایی محبوب است. این سس از دانههای سویا، نمک و قارچ “کوجی” ساخته میشود و در انواع مختلفی مانند میسو سفید و قرمز موجود است. سس میسو طعمی عمیق و شور دارد و میتواند به عنوان چاشنی، سس سالاد یا در تهیه سوپها و خوراکها استفاده شود. همچنین، حاوی پروتئین و پروبیوتیکهاست که به بهبود سلامت روده کمک میکند. سس میسو به تنوع و غنای غذاها افزوده و در بسیاری از دستورهای غذایی کاربرد دارد.
نودل کتو کنجاک شیراتاکی صفر کالری
اتمام موجودی
سس تریاکی لی کم کی 250 گرم
276.000 تومان
سس میسو
سس میسو یک نوع سس ژاپنی است که از تخمیر سویا، برنج یا جو تهیه میشود و به دلیل طعم غنیاش در آشپزی ژاپنی و سایر فرهنگهای آسیایی محبوب است.
645.000 تومان
18
نفر در حال مشاهده محصول هستند