نودل با گندم سیاه، که به نام “سوبا” نیز شناخته میشود، نوعی نودل ژاپنی است که از آرد گندم سیاه تهیه میشود. این نودلها معمولاً قهوهای تیره رنگ هستند و طعمی نازک و معطر دارند. سوبا سرشار از پروتئین و فیبر است و به عنوان یک گزینه سالم در رژیم غذایی شناخته میشود. این نودلها میتوانند به صورت سرد یا گرم سرو شوند و معمولاً به همراه سوپ، سبزیجات و انواع سسها مصرف میشوند. سوبا به خاطر خواص تغذیهای و طعم دلپذیرش محبوبیت زیادی در آشپزی آسیایی دارد.
نودل با گندم سیاه
نودل با گندم سیاه، که به نام “سوبا” نیز شناخته میشود، نوعی نودل ژاپنی است که از آرد گندم سیاه تهیه میشود. این نودلها معمولاً قهوهای تیره رنگ هستند و طعمی نازک و معطر دارند.
218.000 تومان
16
نفر در حال مشاهده محصول هستند