۰

با فروشگاه کیک کومان، هر وعده غذایی یک ماجرای جدید است!

​​*برای خرید عمده تماس بگیرید*

  • اینستاگرام کیک کومان
  • واتساپ کیک کومان
open

​راه های ارتباطی مستقیم با ما

مروری بر شیوه های آشپزی سنتی چینی و طعم ها

کاوش در شگفتی های غذاهای چینی: سفری آشپزی از طریق سنت و طعم

غذاهای اسیای شرقی  کشورچین  به دلیل تاریخ غنی، طعم های متنوع و غذاهای منطقه ای که حواس را مجذوب خود می کند و علاقه مندان به غذا را به وجد می آورد، در سراسر جهان مورد احترام است. غذاهای چینی که ریشه در سنت‌های آشپزی قرن‌ها دارد، ملیله‌ای پر جنب و جوش از طعم‌ها، بافت‌ها و تکنیک‌های آشپزی است که تنوع فرهنگی و نوآوری‌های آشپزی کشور را به نمایش می‌گذارد.

 

فروشگاه مواد غذایی آسیایی

 

شیوه های آشپزی

در قلب سنت آشپزی  چین و اسیای شرقی  احترام عمیق به تعادل، هماهنگی و هنر ترکیب طعم ها نهفته است. آشپزی سنتی اسیای شرقی  بر اهمیت مواد تازه، فصلی، آماده‌سازی دقیق و روش‌های پخت ماهرانه تاکید دارد که ذات طبیعی هر غذا را تقویت می‌کند. از سرخ کردن و بخارپز کردن گرفته تا آب پز کردن و برشته کردن، تکنیک‌های مورد استفاده در آشپزی اسیایی شرقی  به اندازه مناطقی است که از آنها می‌آیند.

 

 

           شما می توانید از فروشگاه کیک کومان تمام لوازم های یک غذای چینی رو تهیه کنید!

 

 

طعم هایی که روی کام می رقصند

یکی از ویژگی های بارز غذاهای چینی، طعم های جسورانه و پیچیده آن است که سمفونی از احساسات طعم را ایجاد می کند. پنج طعم اصلی آشپزی چینی - شیرین، ترش، شور، تلخ و اومامی - به دقت متعادل شده اند تا جوانه های چشایی را تحریک کرده و یک تجربه غذاخوری هماهنگ را ارائه دهند. از گرمای آتشین دانه های فلفل سیچوان گرفته تا شیرینی لطیف سس صدف، هر طعم و مزه نقشی حیاتی در ایجاد غذاهای فراموش نشدنی ایفا می کند. و انواع سس های مختلف در چاشنی غذاها دارای اهمیت بسیار فراوانی میباشد 

فروشگاه مواد غذایی آسیایی

 

تخصص های منطقه ای

اسیای شرقی با چشم‌اندازی وسیع و متنوع، میراث آشپزی غنی از غذاهای منطقه‌ای دارد که مواد اولیه، سبک‌های آشپزی و طعم‌های منحصربه‌فرد را به نمایش می‌گذارد. از غذاهای آتشین سیچوان با ادویه بی‌حس‌کننده‌اش گرفته تا طعم‌های لطیف دیم سام کانتونی، هر منطقه یک تجربه آشپزی ارائه می‌دهد که منعکس‌کننده میراث فرهنگی و منابع محلی آن است. چه اردک پکنی را در پکن میل می‌کنید یا در چانگ‌کینگ میل می‌کنید، کاوش در غذاهای منطقه‌ای چین  و ژاپن یک ماجراجویی معمایی است.

 

پذیرش سنت، در حال تکامل با زمان

در حالی که شیوه های آشپزی سنتی چینی پایه و اساس هویت غذایی این کشور را تشکیل می دهد، غذاهای چینی به تکامل و انطباق با ذائقه مدرن و تأثیرات جهانی ادامه می دهند. سرآشپزها و آشپزهای خانگی به طور یکسان دستور العمل های سنتی را با تکنیک های معاصر ترکیب می کنند و غذاهای ترکیبی نوآورانه ای ایجاد می کنند که مرزهای آشپزی را جابجا می کنند و در عین حال طعم های گذشته را ارج می نهند.

 

جوانه های چشایی خود را بالا ببرید و سفری آشپزی را در دنیای متنوع و مسحورکننده غذاهای چینی آغاز کنید، جایی که سنت، طعم، و تخصص های منطقه ای با هم تلاقی می کنند تا تجربه ای از غذا را ایجاد کنند که شبیه هیچ چیز دیگری نیست.

 

سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش